TK-trading on Pirkanmaan paikallinen pokaalien ja muiden palkintojen maahantuoja. Tampere yrityksen sijaintipaikkana luo liikenneyhteyksiensä vuoksi helpon ja edullisen tavan noutaa mitalit, pokaalit ja palkintoesineet suoraan varastomyymälästämme.

Pokaalit - Tampere

Tutustu pokaalien, mitalien ja patsaiden valikoimaan Tampereella

Tutustumismatka mitalien, pokaalien ja muiden palkintoesineiden laajaan mallistoon Tampereelle varastomyymäläämme on helppojen yhteyksien ansioista suositeltavaa. Näin saat parhaan kuvan ja tuntuman mitalien, pokaalien ja muiden palkintoesineiden laajasta valikoimasta.

Tilaa verkkosivuiltamme kaikkialle Suomeen

Pirkanmaa ja Tampere sekä www.pokaalit.fi on keskeisellä paikalla, ajatellen koko Suomea. Mitalien, pokaalien ja muiden palkintoesineiden toimitukset onnistuvat hienosti ja nopeasti postin ja kuriirikuljetuksien kera näin keskeiseltä sijainnilta.

Tee tilaus sivustollamme

Kerää tuotteet tilauslistalle ja lisää kaiverrusohjeet tilaustietoja antaessasi. Toimituskulut lisätään jälkikäteen loppusummaan ja saat tilauksesta laskun.

Vastaanota palkintotilaus

Kaiverrusten valmistuttua lähetämme tilauksen postilla tai kuriirin toimittamana. Myös nouto varastomyymälästämme onnistuu.