TK Trading T:mi / pokaalit.fi on toiminut pokaalien, mitaleiden, palkintopatsaiden sekä muiden palkintoesineiden maahantuojana jo vuodesta 1995.

Palkintojen maahantuonti, pokaali

Tilaa palkinnot helposti netistä

Toimintatapamme on yksinkertainen ja palkintojen tilaaminen suoraan nettisivuilta helppoa. Näin tilaat palkinnot seuraavaan tapahtumaasi:

Tee tilaus sivustollamme

Kerää tuotteet tilauslistalle ja lisää kaiverrusohjeet tilaustietoja antaessasi. Toimituskulut lisätään jälkikäteen loppusummaan ja saat tilauksesta laskun.

Vastaanota palkintotilaus

Kaiverrusten valmistuttua lähetämme tilauksen postilla tai kuriirin toimittamana. Myös nouto varastomyymälästämme onnistuu.

Palkinnot Tampereelta

TK-Tradingin palkintojen varastomyymälä sijaitsee Tampereella, josta palvellaan paikallisesti koko Pirkanmaata ja lähialuetta. Palkinnot voi tilata myös verkkosivuilta ja tulla noutamaan Tampereelta.

Laadukas ja kattava valikoima palkintoja omasta varastosta

Palkintoesineiden maahantuonti on haastavaa työtä. Pokaalien ja muiden palkintojen täytyy olla asiakkaita miellyttäviä sekä hinnaltaan sopivia. Pitkä 25-vuoden kokemus on entistä enemmän vahvistanut osaamistamme suomalaisten haluamien palkintomallien maahantuonnissa.

Yksilöllinen palkintovalikoima

Olemme keränneet laadukkaan palkintokokoelman omaan varastoon. Teetämme paljon omia malleja valmistajilla, joten löydät kokoelmastamme yksilölliset palkinnot joita ei saa muualta. Teemme myös mitaleja omalla suunnittelulla.

Hintatasomme olemme jo vuosia pystyneet pitämään edullisena, koska toimimme markkinoilla ilman väliportaita ja toimitamme palkinnot suoraan omasta varastosta.