Pokaalimallistojen määrä on valtava. Kattavasta pokaalitarjonnasta pyrimme valitsemaan myyntiin suomalaiseen makuun soveltuvia malleja. Teetämme osan pokaalimalleista myyntiin yksinoikeudella, jolloin näitä malleja ei ole saatavilla muilta alan toimijoilta. Vuosikausia jatkuneet asiakassuhteet valmistajiin ovat pitäneet myymiemme pokaalien laatutason kunnossa. Markkinoille on tullut myös kokonaan muovista tehdyt pokaalit, mutta niitä emme ole pitäneet mallistoissamme.
Pokaalit, joita löytyy alle 10 cm ja yli 80 cm, sekä suurin osa siitä väliltä on mitä mainioin palkitsemismuoto lähes kaikkeen palkitsemiseen. Arvokas, hopeoitu, näyttävä pokaali on kirjahyllyn kunkku siinä missä vaikkapa jostain hassuttelutapahtumasta saatu muistopokaali. Pokaalit sopivat palkinnoiksi kaikissa kilpailuissa, näyttelyissä ja tapahtumissa. Ota yhteyttä ja yhdessä löydämme sinulle/teille sopivat pokaalit yksilön tai joukkueen palkitsemiseen.

 • Isot pokaalit

  Isot pokaalit (27)

  Isot pokaalit ovat sitten jo hyvinkin yksilöllisiä ja näyttäviä palkintoja huippusuorituksista. Niillä on jo kunniapaikka saajan palkintohyllyssä ja niitä kelpaa esitellä omina saavutuksina. Lajista riippumatta, näyttävä iso pokaali on hieno palkinto alansa huipuille.
 • Keskikoon pokaalit

  Keskikoon pokaalit (69)

  Keskikokoiset pokaalit ovat jo harjaantuneen kilpailijan tai harrastajan saavutuksista kertovia palkitsemisia. Keskikokoisten pokaalien kaiverrusteksteissä on historia luettavissa saavutuksista, joita on myöhemmin mukava muistella.
 • Pienet pokaalit

  Pienet pokaalit (9)

  Mikä onkaan pienen osallistujan suuri ilo, kun hän saa suorituksestaan pienen pokaalin. Siitä jää sellainen muisto, joka saattaa kulkea mukana ja mielessä pitkän ajan. Kuinka sellainen pienen pokaalin saaminen pienellä ihmisellä kannustaa jatkamaan uraa pitkälle tulevaisuuteen.